De gedachtenbox helpt je inzichtelijk te maken waar je druk mee bent in je hoofd en laat je voelen dat je niet alles in één keer hoeft aan te pakken. 

Met de gedachtenbox bied je op een gemakkelijke manier structuur aan de chaos in je hoofd. En sta je stil bij alle taken die je van jezelf moet doen. Zijn ze wel zo belangrijk als jij denkt? Moet je daar wel over piekeren? Of kun je ze voor nu even parkeren en loslaten? 

Naast het feit dat de gedachtenbox een opbergboek is, creeër je hiermee de mogelijkheid om je gedachten te ‘parkeren’ tot een later moment dat jij er echt klaar voor bent om mee aan de slag te gaan. Dit zorgt voor overzicht en rust. 

Nu voor € 24,95 inclusief BTW en verzending 

Stoppen met piekeren

Daar zit je dan, midden op de dag tijdens een pauze op je werk, voor je uit te staren en afwezig. Alle stemmen en geluiden in de omgeving gaan langs je heen. Je bent moe, niet gefocust en opgebrand. 

Het liefst wil je jezelf verstoppen in je eigen bubbel, ver van iedereen om je heen. De dekens over je hoofd heen trekken en alles om je heen laten verdwijnen. Rust voor jezelf, niet meer nadenken en genieten van vogels die fluiten. 

Herken je dit?

  • Je wilt graag kunnen genieten van de kleine dingen in het leven zonder angstgevoelens, maar je weet gewoonweg niet hoe je dat moet doen. 
  • Je houdt je ware gevoelens dicht bij je en spreekt ze niet uit. Je denkt dat anderen vinden dat je zeurt. 
  • Je vindt het lastig om voor jezelf te kiezen en tijd te pakken die je nodig hebt om op te laden. 
  • Je blijft doorgaan op hetzelfde tempo omdat dat hetgeen is wat je al die tijd overeind heeft gehouden. 

De gedachtenbox helpt je om tijd voor jezelf te nemen, je gedachten te ordenen zodat je geen druk ervaart en het overzicht weer terug krijgt. 

Door je gedachten onder te verdelen in drie categorieën, zet je kleine maar effectieve stappen naar een leeg hoofd. Die weer ruimte krijgt om stil te staan bij de kleine dingen in het leven. 

De prijs van de gedachtenbox bedraagt
€ 24,95 inclusief BTW en verzending

  • Onbehandeld hout
  • Formaat 14,1 x 20 cm (A5 formaat)
  • Voorzien van een motivatie quote op de voorkant
  • Te personaliseren met naam of datum aan de zijkant

De gedachtenbox is voor jou als:

Je rust en ruimte in je hoofd wilt

Door stil te staan bij de gedachten die jouw hoofd vullen, ga je keuzes maken op basis van prioriteiten stellen.

Je gaat de gedachten uitschrijven en opbergen in de box, zodat je rust en ruimte krijgt in je hoofd.
Je wilt leren kiezen voor jezelf

Alles wat groot is begon ooit klein. Door te kiezen voor je eigen ontwikkeling, voor datgene wat jou energie geeft, kom je dichterbij je eigen geluk. Door goed voor jezelf te zorgen kun je weer genieten van de kleine dingen in het leven.
Je weer de baas wilt zijn over je eigen gedachten

Door jezelf een methode aan te leren om orde te scheppen in de chaos, groeit je innerlijke rust. Hierdoor durf je sneller aan te geven wat er speelt, zodat het geen belemmering is, maar een nieuw startpunt.

Wat gaat de gedachtenbox jou bieden?

Een mogelijkheid om datgene wat je bezighoudt in je hoofd te visualiseren en schikken op volgorde van belangrijkheid. Door middel van kleuren ga je, je gedachten indelen in rode, groene en blauwe gedachten. Deze kleurcodes geven de mate van belangrijkheid aan. 

Door de mate van belangrijkheid inzichtelijk te maken en te voelen of dit ook echt de waarheid is of slechts een gedachte, kun je gemakkelijker keuzes maken voor jezelf en wat jij wilt ondernemen. 

De opbergbox biedt een mooie verzamelplek om dit in te bewaren, zo blijft het overzichtelijk en geordend. Tevens kun je het ‘boek’ wegzetten op het moment dat je er niet verder mee wilt gaan. Om het op een later moment weer verder op te pakken. 

Dit alles zonder tijdsdruk zodat je dit op je eigen tempo kunt doen, wanneer JIJ daar klaar voor bent.