Fight or Fly programma

Created by Supreme
Updated 24 september 2021
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
199
Begin
Van angstgevoelens en negativiteit naar rust, reinheid en regelmaat in je leven
Kop in het zand steken of aanvallen? 

Ervaar je zoveel stress in je lichaam door de heftige situatie(s) die je hebt meegemaakt met je kind(eren)? Je bent niet alleen. Veel ouders hebben helaas plaats genomen in deze emotionele rollercoaster. Een avontuur waarin je helaas geen keuze hebt m.b.t. hollen of stilstaan. Je wordt geleefd en gaat maar door, ook al loop je eigenlijk op je tandvlees. 

Wanneer je dan weer thuis komt na dit grote heftige avontuur gaat alles landen en overzie je pas wat er eigenlijk allemaal is gebeurd. Je voelt je angstig, alleen en ongehoord. Misschien denk je wel: “Ik moet niet zo zeuren, het is allemaal goed afgelopen. Het had veel erger kunnen zijn”. En dat is onzin. 

De situatie(s) die je hebt meegemaakt was heftig en dat hoef je niet weg te stoppen. Je mag hier gehoor aan geven, je moet dit zelfs uitspreken om het een acceptabel plekje in je leven te kunnen geven. In dit online programma leer je om weer rust te vinden. Je kop niet meer in het zand te steken, maar uitspreken wat je voelt om het leven weer aan te kunnen vallen. Door de 3 R’en toe te passen ervaar je rust, ruimte en positiviteit.  

De investering voor het Fight or Fly programma bedraagt € 199,- exclusief BTW